DSC

     Evoluția ține de nivelul și complexitatea nevoilor fiecărui om. Liniștea, căldura sau aerul proaspăt determină confortul propriu. Aici intervenim noi …

     Societatea DSC CONSTRUCT INSTAL 2003 s.r.l este înființată în data de 24.06.2003, și este înregistrată la ORC de pe lângă Tribunalul Argeș sub numărul J03/835/2003. Firma noastră își desfășoară activitatea printr-un magazin de prezentare și desfacere , inclusiv depozit de marfa cu o suprafață totală de 140 mp, situat în Pitești, str. Calea București , Bl. U2-U3, parter. Telefon/Fax : 0248-223350.
     DSC este o societate cu capital integral privat și are ca obiect de activitate comerțul și execuția instalațiilor termice, sanitare, a sistemelor de climatizare și ventilație, precum și activități de proiectare pentru instalații termice, sanitare, climatizare și ventilație.
     Furnizor de produse și servicii în domeniul încălzirii și climatizării pentru uz rezidențial, clădiri de birouri, hoteluri, restaurante, DSC a dezvoltat în activitatea sa o ofertă distinctă pe piața românească, bazată pe calitate și pe o relație personală cu clienții săi.
     Activitatea noastră în domeniul proiectării, execuției și asigurării service-ului, mentenanței și managementului instalațiilor se poate defini cel mai bine prin lucrările efectuate. Acestea sunt dovada concretă a capacităților și experienței noastre in domeniu.

    Realizând lucrări pentru clienți din categorii dintre cele mai diferite, am avut ocazia să adunăm o vastă experiență care ne permite să înțelegem și să soluționăm aproape orice problemă sau nevoie a clienților noștri.

secpral                          securedownloadwiloferroliiso